Fotosessionen

Gemensamt för alla fotograferingar är att de sker på en av oss överenskommen plats. De kan ske inomhus där tillgången på naturligt ljus är god (stora fönster) eller utomhus. Jag tar med allt vi behöver under fotosessionen och är vi ”hemma hos” underlättar det om ni har plockat undan sådant ni inte vill ha med på bilderna och gjort plats i det ljusaste rummet. Själva fotosessionen tar 1–2 timmar.

Jag kommer hjälpa er att se bra ut framför kameran så ingen ska behöva oroa sig för att de är ovana eller inte vet hur de ska posera. Har ni egna idéer och exempelbilder så visa dem gärna men tänk på att jag inte kan byta fotostil.

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna och visar er dem så att ni i lugn och ro kan sitta och titta och välja ut de bilderna ni vill förstora. Bilderna är färdiga att ses efter cirka två veckor, ibland går det mycket snabbare beroende på arbetsintensiteten just då. Förstoringarna levereras cirka två veckor efter er beställning. Tänk på att vara ute i god tid inför jul och andra högtider/speciella dagar då beställningarna är många.