Porträttfotografering

Ibland behöver man se sig själv utifrån för att förstå sin egen storhet. Ibland räcker det att se ett foto av sig själv för att förstå att man bär på allt det man strävar efter att vara.

Av alla människor jag har träffat, oavsett storlek och utseende, har alla varit otroligt vackra. Jag har fått se människan innerst inne och den är hos alla människor vacker.

Drömmer du om att känna dig vacker? Vill du känna dig som en modell för en dag? Hos fotograf Daniela Andersson får du hjälp att se dig själv med nya ögon. Du kommer få uppleva att du, med dina specifika drag, är precis lika vacker som alla andra människor du ser omkring dig.

Till fotograferingen tar du med dig 3-4 ombyten och får hjälp att välja ut kläder till fotosessionen. Du blir sedan guidad genom fotosessionen så att du kan slappna av och bara ha en fantastisk upplevelse. Det finns även möjlighet att få en hel upplevelse/förvandling med make-up och hår som görs av en av mina samarbetspartners. Kostnad för detta tillkommer.

Välkommen till Daniela Andersson, porträtt- och familjefotograf i Uppsala. Låt mig hjälpa dig att ta fram det vackra du har inom dig.