Kampanjer

Just nu finns det ingen kampanj.

Titta in snart igen eller följ mig på facebook för att inte missa erbjudanden.

Höstfotografering för barn upp till 18 år

Handen på hjärtat, hur många paket har du köpt från skolfotografen som sedan har blivit liggande i en låda. Hur många gånger har du inte suckat över den där grönbrungråa bakgrunden och undrat hur ditt barn lyckats åstadkomma en min så olik henne eller honom att du knappt känner igen ditt eget barn. Jag har! Många gånger!

Men med två minuter per barn finns förstås ingen tid för att skapa kontakt med barnet och få det att slappna av. Det är det skolfotografen har att spela med. Jag vet, jag fick en tjänst som skolfotograf förra hösten.

Och visst är det roligt att följa sitt barn genom åren, ha bilder att titta tillbaka på och se förändringen. Det tycker jag också! Därför erbjuds du nu ett mycket bättre alternativ än skolfotografen.

För bara 1950 kr får ni fotografering på valfri plats samt 5 st förstoringar 13 x 18 cm. Perfekta julklappar till mor- och farföräldrar och till dig själv förstås. Självklart finns det möjlighet att köpa till extra förstoringar eller göra dem större mot pristillägg. Alla bilder ni beställer får ni också på CD för fri privat användning.

Boka nu! Erbjudandet gäller för fotograferingar i september och oktober 2013.

Erbjudandet kan inte kombineras med övriga erbjudanden och rabatter. Betalning sker vi beställningstillfället.

Kampanj_hostfoto1