Finns i bilderna för dina barn

Jag fotar en hel del barn. Porträtt av barn som föräldrarna kan njuta av, hänga på väggen eller ge bort till mor -och farföräldrar. Själv har jag flera porträtt av mina barn på väggarna hemma. För att JAG vill minnas DERAS uppväxt, se tillbaka på hur de såg ut, se förändringen år till år. Jag älskar det och känner en så stor glädje över att ha deras år dokumenterade just för att minnet bleknar så snabbt.

Men, hur många bilder finns det på oss föräldrar som barnen sedan kan se tillbaka på? Vi föräldrar måste finnas i fotografierna för våra barn så att de kan minnas oss på samma sätt, se tillbaka på hur vi såg ut och vad vi gjorde tillsammans.

Camilla och Vincent fotograferades i närheten av ett rågfält i somras och en av de bästa bilderna från den fotosessionen är där både Camilla och Vincent finns med. Hur lycklig ska inte Vincent vara över att få behålla den här bilden av sig själv och sin mamma. Den utstrålar lycka, glädje och kärlek. Det här är ett minne ingen kan ta i från honom.

Ett så fint minne borde vi alla föräldrar ge våra barn. Vi behöver finnas i bilderna för deras skull. För att de ska kunna minnas oss!

Vill du också föreviga dina barns uppväxt och skapa minnen för livet? Ring mig så bokar vi in er fotosession i dag!

CamillaVincent-3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *